Alle voorzieningen

Schaftruimten huren

Na hard werken genieten van een kop koffie in een comfortabele, verwarmde schaftruimte op de bouw. Welke voorzieningen heeft u nodig? Bij ZHV Verhuur kunt u schaftruimtes inhuren, volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Vraag nu een offerte aan.
Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie
Schaftruimten huren
Binnen 2 werkdagen reactie Offerte aanvragen

Een schaftruimte huren van ZHV Verhuur

Wilt u een semipermanente schaftruimte inhuren voor uw werkplek? Met een schaftruimte kunt u uw personeel voorzien van een fijne ruimte om een bak koffie te doen zo lang als dat uw project loopt. Dit maakt een flexibele schaftruimte niet alleen fijn voor de pauze, maar ook voor uw budget. Heeft u de schaftruimte niet meer nodig? Dan kunt u deze direct weer door ons laten ophalen. Wel zo handig en efficiënt.

Onze schaftruimten

Voor schaftruimten bent u aan het juiste adres. Welke voorzieningen heeft u nodig? Maak gebruik van de filters om precies de unit te vinden die u zoekt.

De voordelen van een schaftruimte

Een semipermanente schaftruimte biedt vele voordelen voor uw project. U kunt namelijk precies de schaftruimte inhuren met de voorzieningen die u nodig heeft, voor zo lang als dat het project duurt. U betaalt dus alleen voor wat u nodig heeft. Daarnaast zorgt een schaftruimte er voor dat collega’s binnen kunnen pauzeren, iets dat zeker tijdens de koude maanden of met slecht weer gewaardeerd zal worden. Het stelt ze daarnaast in staat om in comfort te socialiseren, iets dat zeker bij zal dragen aan het teamgevoel en natuurlijk de ontspanning van uw collega’s. Een uitgerust team is uiteraard vele malen productiever, dus is een schaftruimte een waardevolle investering voor elk project.

Diverse schaftruimtes te huur bij ZHV Verhuur

Bij ZHV Verhuur kunt u terecht voor diverse soorten en maten schaftruimtes. Zo kunt u een type vinden dat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Is een kleine, verrijdbare schaftwagen voldoende? Of vraagt de omvang van uw team om een omvangrijke schaftruimte met ingebouwd toilet, een keukenblok, elektrische verwarming en meerdere ramen? Schaftruimtes kunnen eventueel worden voorzien van tafels, stoelen, koelkast, bureaus, ordnerkasten en lockers. Wat uw behoeften ook zijn, bij ZHV Verhuur vindt u de perfecte schaftruimte voor uw project. Al onze units zijn overigens voorzien van hoogwaardige isolatie, waardoor ze ook nog eens zeer energiezuinig zijn. Dit maakt onze schaftunits altijd een goede keus.

Veelgestelde vragen

Wat is een schaftruimte?

Een schaftruimte is een speciale plek op een werklocatie, zoals een bouwplaats, waar werknemers hun pauze kunnen nemen en beschutting kunnen zoeken tegen slechte weersomstandigheden. Deze ruimte is vaak uitgerust met basisvoorzieningen zoals zitplekken en soms een keukentje en sanitaire voorzieningen.

Wat zijn de kosten voor een semipermanente schaftruimte?

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de huurovereenkomst, het aantal units en het type unit. We kunnen u de exacte prijs laten weten in een vrijblijvende offerte.

Zijn de schaftruimtes voorzien van een toilet?

De meeste schaftruimtes zijn hiervan voorzien. In het overzicht kunt u zien welke types beschikken over een toilet.

Zijn de schaftruimtes voorzien van een keukenblok?

Drie van onze modellen zijn voorzien van een keukenblok: type 6211, type 6232 en type 3232.

Is een schaftkeet verplicht?

Een schaftkeet, ook wel bekend als een schaftruimte of bouwkeet, is een ruimte waar bouwmedewerkers pauze kunnen nemen, eten en soms sanitaire voorzieningen vinden. In Nederland is er geen specifieke wet die stelt dat een schaftkeet verplicht is op elke bouwplaats. Echter, volgens de Arbowet is de werkgever verplicht om goede arbeidsomstandigheden te verzorgen. Dit kan betekenen dat een schaftkeet nodig is om werknemers te kunnen laten pauzeren en beschutting te vinden tegen slechte weersomstandigheden.

Direct een offerte aanvragen

Wilt u een semipermanente unit of container inhuren? Zoek niet verder! Door heel Nederland kunnen wij u voorzien van een unit of container naar wens. Dankzij onze decennia aan ervaring zijn wij dé partij om in te schakelen.

  • Eigen transport
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering in NL, BE en DE
  • Altijd voldoende voorraad
Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie