Alle voorzieningen

Opslagcontainer huren

Wellicht gaat u verbouwen of vraagt een ander soort project om tijdelijke opslag. Wat uw situatie ook is, met een opslagcontainer geeft u uzelf de tijdelijke opslagruimte die u nodig heeft. Ook kunt u uw inboedel of goederen opslaan, al dan niet op het terrein van ZHV Verhuur.
Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie
Opslagcontainers huren
Binnen 2 werkdagen reactie Offerte aanvragen

Een opslagcontainer huren van ZHV Verhuur

Bent u op zoek naar een opslagcontainer waarin u inboedel of bouwmaterialen, zoals pijpen, balken en andere materialen kunt opslaan? In dat geval bieden onze opslagcontainers uitkomst. Vaak zitten bouwbedrijven verlegen om opslagruimte op bouwplaatsen. Met een verplaatsbare opslagcontainer kunt u gebruiken maken van de opslagruimte die u nodig heeft, wanneer u die nodig heeft.

Onze opslagcontainers

Voor opslagcontainers bent u aan het juiste adres. Welk formaat heeft u nodig? Bekijk het aanbod hieronder en vraag een offerte aan voor het type dat u zoekt.

De voordelen van een opslagcontainer

Een opslagcontainer biedt een flexibele oplossing voor uw vraag naar tijdelijke opslagruimte en komt met diverse voordelen. Opslagcontainers zijn eenvoudig te verplaatsen en kunnen overal worden opgeslagen, waardoor ze een goede oplossing zijn voor tijdelijke of verplaatsbare opslagbehoeften. Onze opslagcontainers zijn gemaakt van sterk materiaal om de inhoud te beschermen tegen weersinvloeden, diefstal en vandalisme. Optioneel hebben we de mogelijkheid om de containers te voorzien van slot, slotkap, stellingen en verlichting. Opslagcontainers zijn ook eenvoudig te plaatsen en te verwijderen en kunnen dus precies worden ingezet wanneer u dit nodig heeft. Opslag containers kunnen eventueel ook op ons terrein worgen opgeslagen. Dit maakt het ook prijstechnisch gezien een aantrekkelijke optie.

Diverse opslagcontainers te huur bij ZHV Verhuur

Bij ZHV Verhuur kunt u terecht voor opslagcontainers van verschillende formaten. Zo kunt u een container huren die naadloos aansluit op de omvang van uw opslagbehoefte en geeft u niet meer uit dan nodig. Onze containers beginnen bij 10 ft. (3 meter). Dit formaat biedt verassend veel opslag en is door het beperkte formaat vrijwel overal te plaatsen. Dit maakt het een zeer geschikte optie voor de kleinere ruimten. Vervolgens zijn er de 20ft. containers (6m); het formaat waar wij de meeste types en opties in aanbieden. Voor de echt grote vraag naar opslag bieden wij ook een 40 ft. materiaalcontainer. Deze opslagunit van ruim 12 meter biedt werkelijk een zee aan ruimte!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor een opslagcontainer?

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de huurovereenkomst, de gewenste voorzieningen en het type container. We kunnen u de exacte prijs laten weten in een vrijblijvende offerte.

Hoe lang kan ik een container huren?

Wilt u een container huren maar weet u niet hoelang u hem nodig zult hebben? Neem dan even contact met ons op, dan kunnen wij advies- en eventueel een offerte op maat leveren.

Wat is de levertijd van een opslagcontainer?

De levertijd hangt af van een aantal factoren zoals de beschikbaarheid van het type en de locatie. Neemt u daarom even contact op, dan kunnen wij u direct laten weten hoe snel wij kunnen leveren.

Direct een offerte aanvragen

Wilt u een semipermanente unit of container inhuren? Zoek niet verder! Door heel Nederland kunnen wij u voorzien van een unit of container naar wens. Dankzij onze decennia aan ervaring zijn wij dé partij om in te schakelen.

  • Eigen transport
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering in NL, BE en DE
  • Altijd voldoende voorraad
Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie