Transport

Snelheid is vaak van belang bij de levering van verplaatsbare units en containers. Om onze klanten snel te kunnen voorzien van de door hun gewenste goederen hebben wij het transport en de plaatsing daarom in eigen beheer.

Voordelen van het multilift-kabelsysteem

Op gebied van transport hebben wij gekozen voor het multilift-kabelsysteem waarbij alle eenheden standaard voorzien zijn van een kabelframe. Dit biedt meerdere voordelen. Zo kan het laden en lossen door de chauffeur gebeuren. Daarnaast gaat het ook een stuk sneller als op de conventionele manier. Dit resulteert in lagere transportkosten.

Snel en makkelijk geplaatst

Het multilift-kabelsysteem zorgt er dus voor dat een unit in veel gevallen zeer snel en op meerdere manieren geplaatst kan worden. Wel vraagt dit systeem dat de losplaats altijd toereikend moet zijn voor de vrachtauto en dat er ook voldoende manoeuvreerruimte voor handen moet zijn. In veel gevallen is dit niet het geval en moeten units en containers over sloten, schuttingen of zelfs complete huizen gezet worden. Ook voor deze gevallen hebben wij echter altijd een oplossing. Door de inzet van vrachtauto met autolaadkraan of verplaatsbare hijskraan kunnen units en containers over vele obstakels heen gezet worden.

Natuurlijk kan juist ook een hoogtebeperking een belemmering vormen voor de toegang tot de losplaats. Hiervoor beschikken wij over een verlaagd rolsysteem om de eenheden met grote precisie op iedere willekeurige plaats te manoeuvreren. Denk bijvoorbeeld bedrijfshallen met een hoogte vanaf 3.30 meter.

Verhuur

Wanneer u op zoek bent naar verplaatsbare units in de breedste zin van het woord bent u bij ZHV Verhuur aan het juiste adres. Van woonunits tot opslagcontainers en schaftruimten, u vindt ze bij ons. Maar ook op gebied van vervoer kunnen wij veel voor u betekenen. Wij transporteren 3 meter brede units tot een lengte van 10 meter. Ook kunnen wij zeecontainers voor u plaatsen tot een maximale lengte van ruim 12 meter. Vraag nu een offerte aan.