Transport

Om klanten snel te kunnen voorzien van de door hun gewenste goederen, heeft ZHV verhuur het transport en plaatsing in eigen beheer. Voor een snelle afwikkeling van alle transportopdrachten hebben wij gekozen voor het multilift-kabelsysteem waardoor alle eenheden dus standaard voorzien zijn van een kabelframe.

Voordelen multilift-kabelsysteem:

Zoals altijd kleven er ook nadelen aan de voordelen. Een nadeel van dit systeem is dat de losplaats altijd toereikend moet zijn voor de vrachtauto en dat er ook voldoende manoeuvreer ruimte voor handen moet zijn. In veel gevallen is dit niet het geval en moeten eenheden over sloten, schuttingen of zelfs complete huizen gezet worden. Ook voor deze gevallen heeft ZHV verhuur altijd een oplossing. Door de inzet van vrachtauto met autolaadkraan of mobiele hijskraan kunnen eenheden over vele obstakels heengezet worden.
Natuurlijk kan juist ook een hoogtebeperking een belemmering vormen voor de toegang tot de losplaats. Hievoor beschikt ZHV verhuur over een verlaagd rolsysteem om de eenheden met grote precisie op iedere willekeurige plaats te manoeuvreren in bijvoorbeeld bedrijfshallen met een hoogte vanaf 3.00 m.

Verhuur

Door het uitgebreide verhuur programma kan ZHV verhuur ook op vervoersgebied veel voor u betekenen. Naast transporteren van 3m brede units tot een lengte van 10 m., beschikken we over zeecontainers die eventueel voor verhuizingen ingezet kunnen worden waarna deze, indien gewenst,  bij ZHV verhuur op het terrein opgeslagen kunnnen worden.

woonunits op transport
woonunit op transport
container units op transport

ZHV Verhuur voor verhuur van: