Over ons

In de ruim 30 jaar sinds de oprichting van het bedrijf in 1990 is ZHV Verhuur een begrip geworden op gebied van de verhuur van semipermanente woon- en kantoorruimten in de particuliere en zakelijke markt. Elke dag zet ons personeel zich volledig in om de wensen van onze klanten volledig (en snel) te vervullen. Daarnaast blijven we innoveren en voldoen al onze units en containers aan de meest moderne eisen.

Ruim 30 jaar kwaliteit

Een bedrijf gaat niet zomaar ruim 30 jaar mee. Directie en personeel van ZHV Verhuur zetten zich daarom elke dag in om de kwaliteit van de units en containers te optimaliseren en de wensen van de klant centraal te stellen. Sinds 1999 is ZHV Verhuur gevestigd in Cuijk. Hier beschikken wij over een modern bedrijfspand van 1.200m2 met een werkplaats voor materieelonderhoud en voor het maken van nieuwe units (deze vervaardigen wij allemaal zelf). Naast dit pand is er ook een verhard buitenterrein van 13.000m2 voor opslag. Vanuit het depot in Cuijk leveren we onze units en containers aan bedrijven, instellingen en particulieren in een groot deel in Nederland, maar ook in België en Duitsland.

Logistiek doen we zelf. Voor u.

Wij beschikken over eigen transportmiddelen om onze units en containers te vervoeren. Onze units en de meeste containers zijn standaard voorzien van een multi-liftslede zodat ze op locatie snel geladen en gelost kunnen worden, meestal zonder dat een kraan of heftruck nodig is. Dit bespaart tijd, wat natuurlijk fijn is omdat u sneller gebruikt zult kunnen maken van de unit of container, maar ook omdat u dit terug zult zien in lagere vervoerskosten. Een win-win!

Vervaardiging en onderhoud

Al onze woonunits zijn zelf ontworpen en gebouwd in onze werkplaats in Cuijk. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe wij duurzame, veilige en praktische woonunits moeten vervaardigen die voldoen aan alle kwaliteitseisen en voorzien zijn van alle gemakken. Natuurlijk doen we ook al het onderhoud en renovatie in eigen beheer.

Direct een offerte aanvragen

Wilt u een semipermanente unit of container inhuren? Zoek niet verder! Door heel Nederland kunnen wij u voorzien van een unit of container naar wens. Dankzij onze decennia aan ervaring zijn wij dé partij om in te schakelen.

  • EIGEN TRANSPORT
  • MAAR DAN 30 JAAR ERVARING
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND
Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie