Alle voorzieningen

Sanitair units huren

Wilt u razendsnel hygiënische toiletten en douches regelen op locatie? Bij ZHV Verhuur bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u voorzien van een breed scala aan sanitaire units, volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Vraag nu een offerte aan.
Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie
Sanitair units huren
Binnen 2 werkdagen reactie Offerte aanvragen

Een sanitair unit huren van ZHV Verhuur

Bent u op zoek naar sanitair units? U bent dan aan het juiste adres bij ZHV Verhuur. Wij hebben een groot aantal sanitair units die u kunt inzetten voor diverse doeleinden. Wanneer u toiletten of douches nodig heeft op diverse locaties zijn sanitair units de oplossing voor u. De units die wij in de verhuur hebben zijn naast hygiënisch ook razendsnel geregeld bij ZHV Verhuur. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met de verhuur van sanitaire oplossingen en kunnen u dan ook van de beste service voorzien.

Onze sanitair units

Voor sanitair units bent u aan het juiste adres. Welke voorzieningen heeft u nodig? Maak gebruik van de filters om precies de unit te vinden die u zoekt.

De voordelen van een sanitair unit

Semipermanente sanitair units zijn in verschillende gevallen handig om te huren. Zo kunt u ze inzetten op bouwplaatsen, feesten, festivals en andere evenementen. Ook kunt u sanitair units bij scholen met bijgebouwen en kantoren met kantoorunits plaatsen. De sanitair units van ZHV Verhuur zijn breed inzetbaar en u kunt er dan ook alle kanten mee op. Onze sanitaire oplossingen zijn gemakkelijk te plaatsen op iedere locatie naar keuze en daarmee ideaal voor tijdelijke of seizoensgebonden werkzaamheden. Ze zijn dan ook volledig afgestemd op de behoeften van een project. De kleine units komen goed van pas voor verbouwing van badkamer en/of toilet. De kleine units moeten met heftruck gezet worden dus zijn makkelijk en flexibel te plaatsen. Alle units dienen aangesloten te worden op het riool. Dankzij onze razendsnelle service hoeft u daarbij niet lang te wachten op onze toiletten en douches.; u belt en wij komen ze direct plaatsen.

Een sanitair unit voor elk project

Wanneer u units met sanitair wilt huren bij ZHV Verhuur dan heeft u bij ons keuze uit vier verschillende modellen. Wij hebben een compact model van 2,5 × 2,5 meter met één douche en één toilet erin. Daarnaast hebben we een model van 2,5 × 2,75 meter met twee toiletten, één urinoir en een wasbak in de hal. Ook hebben we een model van 2,5 × 2,75 meter met twee douches en één toilet en tenslotte hebben we ook een grote sanitair unit van 6 × 3 meter. Hierin hebben wij een ruimte speciaal voor heren met daarin één toilet, één douche, één urinoir en een wasbak. In de ruimte speciaal voor dames hebben wij twee toiletten, één douche en een wasbak. Kortom: wat uw behoeften ook zijn, op ZHV Verhuur bent u aan het juiste adres om één of meerdere sanitair units in te huren die naadloos aansluiten op uw behoeften en eisen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor een semipermanente sanitair unit?

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de huurovereenkomst, het aantal units en het type unit. We kunnen u de exacte prijs laten weten in een vrijblijvende offerte.

Is het mogelijk om meerdere sanitair units tegelijkertijd te huren?

Ja, dit is in principe altijd mogelijk afhankelijk van de beschikbaarheid van de unit(s).

Hoe snel kan een sanitair unit geleverd worden?

In de meeste gevallen kunnen wij één of meerdere sanitair units dezelfde dag nog leveren, afhankelijk van het tijdstip dat u contact met ons opneemt.

Direct een offerte aanvragen

Wilt u een semipermanente unit of container inhuren? Zoek niet verder! Door heel Nederland kunnen wij u voorzien van een unit of container naar wens. Dankzij onze decennia aan ervaring zijn wij dé partij om in te schakelen.

  • Eigen transport
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering in NL, BE en DE
  • Altijd voldoende voorraad
Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie