Alle voorzieningen

Kantoorunit huren

Gaat u uw pand verbouwen of heeft u gewoon behoefte aan een flexibele werkplek? Kies dan voor één of meer kantoorunits. Deze units vormen een fijne werkomgeving voor uw medewerkers op locatie. Ze zijn verplaatsbaar en hebben diverse mogelijkheden.
Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie
Kantoorunits huren
Binnen 2 werkdagen reactie Offerte aanvragen

Een kantoorunit huren
van ZHV Verhuur

Wanneer u op zoek bent naar kantoorunits zit u goed bij ZHV Verhuur. Wij hebben een groot assortiment kantoorunits aansluitend op al uw eisen en wensen. Wanneer u een flexibele werkplek nodig heeft voor uw werknemers is een kantoorunit dé oplossing. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en uit te breiden naar wens. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met de verhuur van kantoorunits en kunnen u de hoogste kwaliteit bieden.

Onze kantoorunits

Voor kantoorunits bent u aan het juiste adres. Welke voorzieningen heeft u nodig? Maak gebruik van de filters om precies de unit te vinden die u zoekt.

De voordelen van een kantoorunit

Een kantoorunit kan voor verschillende gelegenheden worden ingezet. Heeft u een kantoor dat tijdelijk wordt verbouwd? Dan kunt u uw werknemers laten werken vanuit een kantoorunit. Ook kan een kantoorunit worden ingezet wanneer uw medewerkers steeds op een andere locatie worden ingezet. Een kantoorunit reist gewoon met hen mee! Een kantoorunit is een snelle en flexibele werkplek voor uw medewerkers. Ook zijn deze units geschikt als directiekeet voor op bouwplaatsen. Onze kantoorunits zijn eenvoudig te verplaatsen en uit te breiden naar wens. Eventueel kunnen wij de unit voorzien van meubilair; tafels, stoelen, bureau en ordnerkasten.

Diverse kantoorunits te huur bij ZHV Verhuur

Onze kantoorunits van een hoge kwaliteit zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Zo hebben wij kleine kantoorunits van 2,5 × 3 meter, wat bestaat uit één ruimte. Daarnaast hebben we ook lege ruimtes van 6 × 3 meter, 8 × 3 meter en 10 × 3 meter. Bent u op zoek naar kantoorunits met een keukenblok en/of toilet erin? Die hebben wij in de volgende afmetingen: 6 × 3 meter, 8 × 3 meter en 10 × 3 meter. Ook hebben we een kantoorunit van 10 × 3 meter in onze collectie met twee aparte ruimtes: een toilet en keukenblok.

Alle kantoorunits voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van brandveiligheid, elektriciteit en energiezuinigheid. De units zijn voorzien van geïsoleerde schuiframen, elektrische kachels en optionele rolluiken. Doordat ze voorzien zijn van veilige, onbrandbare isolatie die onder de vloer, tussen de wanden en in het dak is aangebracht, is de unit in de zomer koeler en in de winter warmer dan de buitentemperatuur. Uiteraard is een kantoor niet compleet zonder meerdere stopcontacten en (led)verlichting. Hier zal het u dan ook niet aan ontbreken!

Veelgestelde vragen

Wat is een kantoorunit?

Een semipermanente kantoorunit is een flexibele werkruimte met alle voorzieningen die nodig zijn voor kantoorwerk. Dit type unit kan worden verplaatst of verwijderd na gebruik, waardoor het ideaal is voor projecten met een bepaalde duur, renovaties of groeiende bedrijven die ruimte nodig hebben om uit te breiden. Het biedt de basisfuncties van een standaard kantoorunit, maar met meer mobiliteit en flexibiliteit.

Wat zijn de kosten voor een kantoorunit?

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de huurovereenkomst, het aantal units en het type unit. We kunnen u de exacte prijs laten weten in een vrijblijvende offerte.

Is het mogelijk om meerdere kantoorunits tegelijkertijd te huren?

Ja, dit is in principe altijd mogelijk afhankelijk van de beschikbaarheid van de unit(s).

Zijn de kantoorunits goed geïsoleerd?

Ja, al onze units zijn voorzien van hoogwaardige isolatie en daarmee zeer energiezuinig.

Zijn de kantoorunits op wielen?

Nee, al onze kantoorunits worden geplaatst en verwijderd met behulp van een speciale kraan of een vrachtwagen. Ze zijn niet zelfstandig te verplaatsen.

Direct een offerte aanvragen

Wilt u een semipermanente unit of container inhuren? Zoek niet verder! Door heel Nederland kunnen wij u voorzien van een unit of container naar wens. Dankzij onze decennia aan ervaring zijn wij dé partij om in te schakelen.

  • Eigen transport
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering in NL, BE en DE
  • Altijd voldoende voorraad
Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie