Alle voorzieningen

Woonunit huren

Gaat u bouwen of verbouwen? Kies er dan voor om tijdelijk te wonen in een woonunit naast uw huis. Het is de perfecte oplossing wanneer u in uw eigen vertrouwde omgeving wilt blijven wonen wanneer uw huis tijdelijk onbewoonbaar is. Vraag nu een offerte aan.
Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie
Woonunits huren
Binnen 2 werkdagen reactie Offerte aanvragen

Een woonunit huren van ZHV Verhuur

Bent u op zoek naar een woonunit? U bent bij ZHV verhuur aan het goede adres. Wij verhuren diverse soorten woonunits. Een woonunit kunt u gebruiken wanneer u bijvoorbeeld tijdens een verbouwing tijdelijk niet over uw woning kan beschikken. Dankzij een woonunit kunt u in uw vertrouwde omgeving blijven wonen en heeft u alles nog steeds bij de hand. ZHV Verhuur heeft meer dan 30 jaar ervaring met de verhuur van woonunits en wij zorgen er dan ook voor dat het u met uw tijdelijke woonunit aan niets ontbreekt.

Onze woonunits

Voor woonunits bent u aan het juiste adres. Welke voorzieningen heeft u nodig? Maak gebruik van de filters om precies de unit te vinden die u zoekt.

De voordelen van een tijdelijke woonunit

Wanneer u tijdelijk geen gebruik kunt maken van uw woning maar wel in de buurt wilt verblijven biedt een tijdelijke woonunit uitkomst. Laat u bijvoorbeeld uw woning verbouwen of gaat u een nieuwe woning bouwen? Gedurende het project kunt u naast of achter uw woning verblijven, waardoor u in uw vertrouwde omgeving blijft wonen. Daarnaast kan een woonunit stukken voordelig uitpakken dan bijvoorbeeld verblijven op een vakantiepark of in hotels, zeker wanneer het project lang duurt. Onze woonunits zijn daarbij van alle gemakken voorzien en ook nog eens heel goed geïsoleerd, waardoor ze zeer energiezuinig zijn. Een ander voordeel van een woonunit is dat u uw post en pakketjes zelf kunt aannemen. Al met al levert het veel gemak op, wat een woonunit een interessante optie maakt wanneer u uw huis een langere periode niet tot uw beschikking hebt.

Diverse woonunits te huur bij ZHV Verhuur

Binnen ons aanbod vindt u diverse woonunits waardoor u er een kunt kiezen die naadloos aansluit op jouw wensen en eisen. Qua grootte variëren onze woonunits van 24m2 tot 30m2. Hierbij heeft u keuze uit verschillende indelingen en voorzieningen. Zo zijn diverse modellen voorzien van wasmachine aansluiting en afvoer, separate douche en toilet, keukenblok en elektrische boiler. Al onze modellen zijn o.a. voorzien van goede isolatie, schuiframen met dubbel glas, en elektrische verwarming. Voor elke voorkeur zijn er mogelijkheden beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Wat is een woonunit?

Een woonunit is een tijdelijke woning. Het omvat ruimtes voor slapen, eten, koken en sanitair. Ze variëren in grootte en ontwerp, en worden meestal gebruikt als tijdelijk verblijf bij een verbouwing.

Wat zijn de kosten voor een semipermanente woonunit?

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de huurovereenkomst en het type unit. We kunnen u de exacte prijs laten weten in een vrijblijvende offerte.

Welke sanitaire voorzieningen zijn aanwezig in een woonunit?

Diverse woonunits zijn voorzien van douche, toilet, keukenblok en hebben een wasmachine aansluiting en afvoer.

Hoe snel kan een woonunit geleverd worden?

De levertijd hangt af van een aantal factoren zoals de beschikbaarheid van het type en de locatie. Neemt u daarom even contact op, dan kunnen wij u direct laten weten hoe snel wij kunnen leveren.

Waar mag je een woonunit plaatsen?

De locatie waar u een woonunit mag plaatsen kan afhankelijk zijn van een aantal factoren, waaronder lokale regelgeving en eigendomsrechten. Enkele algemene richtlijnen:

  • Eigen grond: Als u eigenaar bent van de grond heeft u veel vrijheid om een woonunit te plaatsen. U moet echter wel voldoen aan lokale verordeningen en ontheffingen, aangezien de meeste bestemmingsplannen het niet mogelijk maken om twee woningen te realiseren op één perceel.
  • Huurgrond: Als u grond huurt moet u toestemming hebben van de eigenaar om een woonunit te plaatsen. Daarnaast moet u voldoen aan lokale verordeningen en ontheffingen, aangezien de meeste bestemmingsplannen het niet mogelijk maken om twee woningen te realiseren op één perceel.
  • Openbare grond: Het plaatsen van een woonunit op openbare grond, zoals een park of een bos, is meestal niet toegestaan zonder specifieke toestemming van de gemeente of andere overheidsinstanties.
  • Landbouwgrond: In sommige gebieden kan het toegestaan zijn om een woonunit te plaatsen op landbouwgrond, maar er kunnen restricties zijn wat betreft de grootte van de unit, het aantal units per hectare en hoe permanent de structuur is.

Zorg er altijd voor dat u de juiste vergunningen en toestemmingen hebt voordat u een woonunit plaatst. Dit zal variëren afhankelijk van waar u woont, dus het is belangrijk om contact op te nemen met de plaatselijke overheid om te bepalen wat wel en niet is toegestaan.

Direct een offerte aanvragen

Wilt u een semipermanente unit of container inhuren? Zoek niet verder! Door heel Nederland kunnen wij u voorzien van een unit of container naar wens. Dankzij onze decennia aan ervaring zijn wij dé partij om in te schakelen.

  • Eigen transport
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering in NL, BE en DE
  • Altijd voldoende voorraad
Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie