Alle dorpen/steden

Schaftruimte huren in Apeldoorn

Bent u op zoek naar een schaftruimte waar uw bouwpersoneel pauze kan nemen en beschutting kan vinden bij slechte weersomstandigheden? Kies er dan voor om een tijdelijke schaftruimte huren voor uw bouwproject in Apeldoorn. Vraag nu een offerte aan.

Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie

Een schaftruimte huren van ZHV verhuur in Apeldoorn

Wilt u graag één van onze schafruimtes huren in Apeldoorn? Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met de verhuur van schaftruimtes – ook wel bekend als schaftketen en bouwketen. Het huren van een schaftruimte in Apeldoorn biedt een praktische en efficiënte oplossing voor bouwbedrijven die behoefte hebben aan extra ruimte voor pauzes en rusttijden van hun werknemers. Met een schaftruimte kunnen medewerkers pauzeren en beschutting zoeken bij slechte weersomstandigheden. Volgens de Arbowet is de werkgever verplicht om goede arbeidsomstandigheden te verzorgen. Dit kan betekenen dat een schaftkeet nodig is wanneer er geen permanente ruimte beschikbaar is.

Verschillende type schaftketen

U kunt bij ZHV verhuur diverse type schaftketen huren om in Apeldoorn te plaatsen. De schaftketen kunnen voorzien worden van een keukenblok en toilet. Al onze schaftketen zijn van hoge kwaliteit en zelf ontworpen en gebouwd in onze werkplaats in Cuijk. Ze hebben allemaal veel ramen waardoor u binnen voldoende licht heeft. De ramen zijn voorzien van dubbel glas en de bouwkeet is goed geïsoleerd. Daarnaast is een elektrische verwarming aanwezig voor de koude dagen. Ook is er volop verlichting in de schaftkeet aanwezig en kunt u gebruik maken van de diverse stopcontacten in de ruimte. U kunt schaftketen huren in Apeldoorn in de volgende afmetingen: 6,5 x 2,9 meter en 6 x 3 meter. Deze units zijn daarbij in diverse indelingen beschikbaar.

Snel een bouwkeet in Apeldoorn

Wanneer u een bouwkeet wilt huren is de kans groot dat u deze op korte termijn nodig heeft. Om onze klanten snel te kunnen voorzien van de door hun gewenste units hebben wij transport en plaatsing in eigen beheer. Dankzij ons multilift-kabelsysteem kunnen wij complete bouwketen binnen no-time vervoeren en installeren, ook in Apeldoorn. Door het hele land leveren wij bouwketen, dus vraag direct een offerte aan.

Onze schaftruimten

Direct een offerte aanvragen

Schaftruimten huren van ZHV Verhuur? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Eigen transport
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Levering door heel Nederland
Offerte aanvragen Binnen 3 werkdagen reactie