Alle dorpen/steden

Woonunit huren in Beek en Donk

Kunt u tijdelijk niet over uw huis beschikken, bijvoorbeeld vanwege een verbouwing? Kies er dan voor om tijdelijk te wonen in een woonunit naast uw huis in Beek en Donk. Zo kunt u toch in uw vertrouwde omgeving blijven wonen! Vraag nu een offerte aan.
Offerte aanvragen Binnen 3 werkdagen reactie

Een woonunit huren van ZHV verhuur in Beek en Donk

Wilt u graag één van onze woonunits huren in Beek en Donk? U bent bij ZHV verhuur aan het juiste adres. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met de verhuur van woonunits. ZHV verhuur heeft een grote collectie woonunits te huren. Deze ruimte kunt u gebruiken wanneer u tijdelijk niet over een woning beschikt, door bijvoorbeeld een verbouwing aan uw woning. Met een woonunit heeft u toch alles wat u nodig heeft en dat in uw eigen vertrouwde omgeving. Wij kunnen de woonunits namelijk op iedere plek naar wens plaatsen! Als u een woonunit wilt huren in Beek en Donk dan zorgen wij dat u aan niets te kort komt!

Verschillende type woonunits

U kunt bij ZHV verhuur diverse type woonunits huren om in Beek en Donk te plaatsen. De woonunits hebben allemaal een toilet, een woonkamer, een keukenblok en een slaapruimte. Al onze woonunits zijn van hoge kwaliteit. Ze zijn zelf ontworpen en gebouwd in onze werkplaats in Cuijk. De woonunits hebben allemaal veel ramen waardoor u binnen voldoende licht heeft. De ramen zijn voorzien van dubbel glas en de woonunit is goed geïsoleerd. Daarnaast is een elektrische verwarming aanwezig voor tijdens de koude dagen. Ook is er volop verlichting in de woonunits aanwezig en kunt u gebruik maken van de diverse stopcontacten in de ruimte. U kunt woonunits huren in Beek en Donk in de volgende afmetingen: 8×3 meter of 10×3 meter. Deze containerwoningen zijn in diverse indelingen beschikbaar.

Onze woonunits

Snel een woonunit geleverd in Beek en Donk

Wanneer u een woonunit in wilt huren is de kans groot dat u deze op korte termijn nodig heeft. Om onze klanten snel te kunnen voorzien van de door hun gewenste units hebben wij het transport en de installatie daarom in eigen beheer. Dankzij ons multilift-kabelsysteem kunnen wij complete woonunits binnen no-time vervoeren en installeren, ook in Beek en Donk. Door het hele land leveren wij woonunits, dus vraag direct een offerte aan.

Meer dan 30 jaar ervaring

Wilt u een woonunit laten plaatsen in Beek en Donk? U bent bij ZHV verhuur aan het goede adres. Wij hebben namelijk sinds 1990 ervaring in het verhuren, vervoeren en installeren van diverse soorten woonunits. Benieuwd of een woonunit de juiste keus is voor u? Dankzij een woonunit kunt u tijdens uw bouwproject in uw vertrouwde omgeving blijven wonen en heeft u alles nog steeds bij de hand. U kunt bijvoorbeeld nog steeds zelf uw post en pakketjes aannemen, gebruik maken van de kamers in huis die nog steeds bruikbaar zijn of winkelen bij uw favoriete supermarkt. Schakel ons dus nu in; wij zorgen ervoor dat het u met uw tijdelijke woonunit aan niets ontbreekt.

Energiezuinige woonunits

ZHV Verhuur gaat al meer dan 30 jaar succesvol mee en dat is niet zonder reden. Wij zijn constant bezig om de meest moderne maatstaven en verwachtingen te verwerken in onze producten en diensten. Vandaar dat al onze units, waaronder natuurlijk de woonunits, zeer goed geïsoleerd zijn. Minder verbruik draagt tenslotte bij aan een beter milieu (en een lagere energierekening, ook wel zo fijn). De elektrische kachel waar de units mee geleverd worden hoeft maar even aan en het is binnen al snel lekker op temperatuur. Geen tijdelijke woonunit is zo comfortabel als die van ZHV Verhuur. Heeft u vragen over een woonunit in Beek en Donk? Neem dan gerust contact op. 

Direct een offerte aanvragen

Woonunit huren van ZHV Verhuur? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Eigen transport
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Levering door heel Nederland
Offerte aanvragen Binnen 3 werkdagen reactie