Tijdelijke woonunits

Bent u op zoek naar een tijdelijke woonunit? Zoek niet verder dan ZHV Verhuur. Met meer dan 30 jaar ervaring en een eigen werkplaats zijn wij uw partner voor woonunits van het hoogste kaliber.

Een tijdelijke woonunit huren

Zoekt u een tijdelijke woonoplossing? In ons assortiment vindt u verschillende soorten woonunits, variërend in grootte van 24m2 tot 30m2. Onze units hebben verschillende indelingen en voorzieningen. Zo beschikken sommige modellen bijvoorbeeld over een wasmachineaansluiting en afvoer. Elk model is voorzien van goede isolatie, schuiframen met dubbel glas, een elektrische boiler, een keukenblok, elektrische verwarming en een ingebouwd toilet. Onze tijdelijke woonunits zijn zo ontworpen dat het aan de bewoners aan niets ontbreekt.

Onze tijdelijke woonunits

Voor tijdelijke woonunits bent u aan het juiste adres. Welke voorzieningen heeft u nodig? Maak gebruik van de filters om precies de tijdelijke unit te vinden die u zoekt.

Woonunits voor tijdelijke huisvesting arbeidsmigranten

Overweegt u om tijdelijke woonunits te huren voor de huisvesting van arbeidsmigranten? ZHV Verhuur heeft de perfecte oplossing. Wij bieden namelijk diverse soorten tijdelijke woonunits die kunnen dienen als tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten. Met meer dan 30 jaar ervaring in de verhuursector zorgen we ervoor dat onze woonunits aan alle eisen voldoen. Onze units zijn volledig uitgerust en goed geïsoleerd, wat resulteert in hoge energie-efficiëntie. Het is dan ook een kosteneffectieve oplossing, zeker wanneer u voor een langere periode op zoek bent naar tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten.

Verschillende tijdelijke woonunits te huur

Binnen ons assortiment bieden we diverse tijdelijke woonunits aan, zodat u er een kunt kiezen die perfect aansluit bij uw wensen en vereisten. De grootte van onze woonunits varieert van 24m2 tot 30m2, en u heeft de keuze uit verschillende indelingen en voorzieningen. Sommige modellen hebben bijvoorbeeld een wasmachine-aansluiting en afvoer. Alle modellen zijn uitgerust met goede isolatie, schuiframen met dubbel glas, een elektrische boiler, een keukenblok, elektrische verwarming en een ingebouwd toilet. Voor elke voorkeur zijn er mogelijkheden beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten voor een tijdelijke woonunit?

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de huurovereenkomst en het type unit. We kunnen u de exacte prijs laten weten in een vrijblijvende offerte.

Welke sanitaire voorzieningen zijn aanwezig in een tijdelijke woonunit?

Onze tijdelijke woonunits zijn voorzien van een toilet en een keukenblok. Ook hebben sommige types een wasmachine-aansluiting en afvoer.

Hoe snel kan een tijdelijke woonunit geleverd worden?

De levertijd hangt af van een aantal factoren zoals de beschikbaarheid van het type en de locatie. Neemt u daarom even contact op, dan kunnen wij u direct laten weten hoe snel wij kunnen leveren.

Wat is een tijdelijke woonunit?

Een tijdelijke woonunit is een flexibele en verplaatsbare woning die wordt gebruikt voor tijdelijke huisvesting. Het biedt een praktische oplossing in situaties waarin mensen snel een comfortabele en zelfstandige woonruimte nodig hebben, zoals bijvoorbeeld bij renovaties, bouwprojecten of als overbrugging tussen twee woningen. Ook worden ze ingezet voor de huisvesting van arbeidsmigranten.

Tijdelijke woonunits zijn vaak compact en functioneel ingericht, met alle nodige voorzieningen zoals een keuken, badkamer en slaapruimte. Ze zijn snel op te zetten en af te breken, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst naar verschillende locaties. Dit maakt ze een flexibele en kostenefficiënte oplossing voor tijdelijke huisvestingsbehoeften.

Waar mag je een tijdelijke woonunit plaatsen?

De plaatsing van een tijdelijke woonunit is afhankelijk van verschillende factoren, zoals lokale regelgeving en eigendomsrechten. Hier zijn enkele algemene richtlijnen:

  • Eigen grond: Als u eigenaar bent van de grond, heeft u over het algemeen veel vrijheid om een tijdelijke woonunit te plaatsen. Echter, u moet nog steeds voldoen aan lokale verordeningen en ontheffingen, omdat de meeste bestemmingsplannen geen twee woningen op één perceel toestaan.
  • Huurgrond: Als u grond huurt, moet u toestemming krijgen van de eigenaar om een tijdelijke woonunit te plaatsen. Daarnaast dient u te voldoen aan lokale verordeningen en ontheffingen, aangezien bestemmingsplannen meestal geen twee woningen op één perceel toestaan.
  • Openbare grond: Het plaatsen van een tijdelijke woonunit op openbare grond, zoals een park of bos, is doorgaans niet toegestaan zonder specifieke toestemming van de gemeente of andere overheidsinstanties.
  • Landbouwgrond: In sommige gebieden kan het mogelijk zijn om een tijdelijke woonunit op landbouwgrond te plaatsen, maar er kunnen beperkingen gelden met betrekking tot de grootte van de unit, het aantal units per hectare en de mate van permanentie.
  • Zorg ervoor dat u altijd de juiste vergunningen en toestemmingen verkrijgt voordat u een tijdelijke woonunit plaatst. Dit kan variëren afhankelijk van uw woonplaats, dus neem contact op met de lokale overheid om te bepalen wat wel en niet is toegestaan.

Direct een offerte aanvragen

Wilt u een tijdelijke woonunit huren? Zoek niet verder! Door heel Nederland kunnen wij u voorzien van een unit naar wens. Dankzij onze decennia aan ervaring zijn wij dé partij om in te schakelen.

  • EIGEN TRANSPORT
  • MAAR DAN 30 JAAR ERVARING
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND
Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie