Afdrukken

Miniunit

Onder de categorie miniunits vallen alle units die kleiner zijn dan de standaard eenheden van 6x3 meter. In ons assortiment hebben wij kleine units van 2.5x2.5m, 2,5x3m, en 3x4m. Deze worden vaak gebruikt als kassaunit of voor ticket verkoop op evenementen of met sportaktiviteiten en uiteraard kunnen deze kleintjes ook prima ingezet worden als er niet veel ruimte voorhanden is.

Ook hebben wij enkele kleine sanitair units in deze categorie aan te bieden. Gemakkelijk en snel bij te zetten op plaatsen waar sanitaire voorzieningen nodig zijn als festiviteiten en campings. Bijzonder is ook de unit van 2.5x2.5m. met toilet en douche. Deze unit wordt vaak gebruikt tijdens renovatie van badkamers bij particuliere woningen.

In principe zijn de meeste miniunits van 2.5x2.5m. ontworpen als koppelunits. Deze units hebben twee open zijkanten en zodoende kunnen deze gebruikt worden om twee units te koppelen zodat er één geheel gevormd wordt. Voor de normale miniunits worden deze units gebruikt er worden dan aparte wanden met of zonder raam in de open zijkanten geplaatst.

Deze units zijn door ZHV vervaardigd en ziijn opgebouwd uit een stalen frame met een houten opbouw. De units zijn rondom geisoleerd en zijn voorzien van electrische verlichting en verwarming. De standaard kleur van deze eenheden is creme RAL 1015 voor het plaatwerk en rood RAL 3020 voor boeiboorden en deurkozijnen. De units uit deze categorie worden door ons met een heftruck geplaatst met uitzondering van de unit 3x4m.