Afdrukken

Unit 8x3m.

Units van acht meter zijn ook in eigen bedrijf vervaardigd en zijn qua opbouw identiek aan de zes meter units maar mogen dan twee meter langer zijn. Bij acht meter units maken we een onderscheid tussen uitvoeringen zonder douche en die met douche. daar de laatste meestal de voorkeur krijgen voor tijdelijke bewoning. Een aantal standaard typen zijn veelal uit vooraad leverbaar en kunt u terugvinden in het verhuur menu. Afwijkende type zijn leverbaar mits deze voorradig zijn op het moment.

Standaard uitvoeringen zijn: één open ruimte (type 8110), één ruimte van ca. 6.30m en een hal met toilet en keukenblok (type 8132), een hal met toilet en keukenblok en twee ruimten van ca 2.80x2.75m. (type 8142). Units met douche zijn standaard voorzien van twee ruimten en bestaat de keuze uit een gecombineerde douche/toiletruimte (type 8243) of een separate douche- en toiletruimte. (type 8254 en 8954). Voordeel van type 8954 is dat het keukenblok in de hal blijft en bij 8254 verhuisd dit naar de verblijfsruimte wat in nuttige ruimte scheelt. 

De standaard units zijn voorzien van aluminium schuiframen met dubbel glas, voor uitvoeringen met rolluiken of schuifluiken wordt een meerprijs gerekend. In de units zijn electrische voorzieningen als groepenkast, stopcontacten en schakelaars aangebracht en zit tevens voldoende verlichting en electrische verwarming. Indien de unit is voorzien van een keukenblok en toilet dan zijn ook de koudwatervoorziening en de afvoerkanalen aangebracht tot aan buitenkant van de unit. Uitvoeringen met douche zijn voorzien van een 50 liter electrische boiler. De standaard kleur van deze eenheden is creme RAL 1015 voor het plaatwerk en rood RAL 3020 voor boeiboorden en deurkozijnen.