Afdrukken

Unit 6.5x2.9m.

Dit type unit is de goedkoopste oplossing die ZHV u kan bieden betreft tijdelijke ruimte. De afmetingen van deze eenheden zijn ca. 6.50 x 2.90 meter met een hoogte van ca. 2.70 meter dit alles buitenwerks. De units zijn verkrijgbaar in twee standaard typen. Type 3210 een unit met één leeg vertrek en type 3232 een unit met één vertrek met keukenblok en een apparte entree (hal) met daarin een toilet.

De opbouw van deze units bestaat uit een stalen frame op een multilift-slede. De wanden zijn sandwichpanelen van aluzink platen 0,75mm aan de buitenzijde en triplex platen aan de binnenzijde hiertussen zit een isolatie laag van 45mm polystyreen schuim. De vloer is opgebouwd uit een houten balklaag 60x80mm met daarop een waterbestendigde vloerplaat van 19 mm afgewerkt met Marmoleum vloerbedekking. De dakconstructie bestaat uit sandwichpanelen van 0.75mm aluzink plaat aan de buitenzijde en binnenzijde wit masonite hiertussen zit 45mm polystyreen isolatie. Aan het dak is een aluzink gootconstructie aangebracht welke 100mm oversteekt met 4 hemelwaterafvoeren. Eventuele tussenwanden zijn uitgevoerd in een 16 mm dikke geplastificeerde plaat met eikenmotief.

De standaard units zijn voorzien van aluminium schuiframen, aan drie zijden van de unit één raam, welke aan de buitenkant afsluitbaar zijn met aluzink luiken. Aan de vierde en korte zijde van de unit bevind zich de toegangsdeur welke ook van aluzink is. In de units zijn electrische voorzieningen als stopcontacten en schakelaars aangebracht (opbouw) en zit tevens tl verlichting (twee dubbele armaturen) en een electrische verwarming. Indien de unit is voorzien van een keukenblok en toilet dan zijn ook de koudwatervoorziening en de afvoerkanalen aangebracht tot aan buitenkant van de unit. De standaard kleur van deze eenheden is grijs RAL 7035 en de luiken zijn RAL 7037