Afdrukken

Unit 10x3m.

Tien meter units omvat de grootste categorie binnen ons verhuur assortiment. Deze is ontstaan onder het mom van als je dan toch moet rijden kun je beter veel meenemen. Dit brengt tot een anekedote die bij ons jaarlijks wel eens de revue passeert. Als klanten (in deze veelal particulieren) bij ons komen kijken en tientallen van deze units op een rij zien staan, is er vaak iets bij wat wel bevalt en de keuze dus  snel gemaakt. Op het moment dat we met het circus voor de oprit of tuin staan komt de verwondering en angst dat ze wel erg groot zijn en dat het misschien wel niet gaat passen. Wij verzekeren u, ze zijn inderdaad groot en een passende oplossing wordt bij ZHV altijd gemaakt.

De units van tien meter worden in eigen bedrijf vervaardigd en zijn qua opbouw, wel voorzien van een zwaarder frame, identiek aan de zes meter units. Bij tien meter units maken we een onderscheid tussen uitvoeringen zonder douche en die met douche. daar de laatste meestal de voorkeur krijgen voor tijdelijke bewoning. Een aantal standaard typen zijn veelal uit vooraad leverbaar en kunt u terugvinden in het verhuur menu. Afwijkende type zijn leverbaar mits deze voorradig zijn op het moment.

Standaard uitvoeringen zijn: één open ruimte (type 10110), één ruimte van ca. 8.30m en een hal met toilet en keukenblok (type 10132), een hal met toilet en keukenblok en twee ruimten van ca L=2.80 en L=4.80m. (type 10142). Units met douche zijn standaard voorzien van twee ruimten en bestaat de keuze uit een gecombineerde douche/toiletruimte (type 10243) of een separate douche- en toiletruimte. (type 10254 en 10954). Voordeel van type 10954 is dat het keukenblok in de hal blijft en bij 8254 verhuisd dit naar de verblijfsruimte wat in nuttige ruimte scheelt. Variaties op type 10254 zijn 10254-2 en 10254-32, hier blijft het keukenblok ook in de hal met als gevolg dat de lengte van de vertrekken in totaal met ca. 20cm wordt gekort.

Binnen deze categorie hebben we ook nog een aantal schakelbare units om grotere binnenruimte te creëren. Gezien de talloze variaties die hiermede mogelijk zijn, maken we hier geen overzicht van maar adviseren we u eens geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken. Voor het schakelen van standaardunits met behulp van koppelunits kunt u voor enkele voorbeelden ook onze brochure raadplegen.

voorbeeld geschakelde unit met drie eenheden 10x3m.

foto: Voorbeeld geschakelde unit met drie eenheden 10x3m.

De standaard units zijn voorzien van aluminium schuiframen met dubbel glas, voor uitvoeringen met rolluiken of schuifluiken wordt een meerprijs gerekend. In de units zijn electrische voorzieningen als groepenkast, stopcontacten en schakelaars aangebracht en zit tevens voldoende verlichting en electrische verwarming. Indien de unit is voorzien van een keukenblok en toilet dan zijn ook de koudwatervoorziening en de afvoerkanalen aangebracht tot aan buitenkant van de unit. Uitvoeringen met douche zijn voorzien van een 50 liter electrische boiler. De standaard kleur van deze eenheden is creme RAL 1015 voor het plaatwerk en rood RAL 3020 voor boeiboorden en deurkozijnen.