Optie Slotkap :

Een extra beveiligingsvoorziening die op alle containers leverbaar is, is de slotkap. De slotkap biedt een extra beveiliging tegen het openbreken van de container daar het slot waarme deze afgesloten wordt is verborgen achter een dikke stalen kap. Hierdoor is het moeilijker een opening te forceren dan wanneer de standaard afsluit methode wordt gebruikt met behulp van een hangslot aan de vergrendelingshandels en afsluitlippen.

Voor het huren van een container met slotkap bedraagt de meerprijs voor een slotkap €1.00 per week en tevens kan daar een passend slot bij worden geleverd voor een meerprijs van €0.50 per week.


De werking van de slotkap is als volgt: Op de eerst te openen deur word een stalen doos van 8mm dik plaatstaal gelast die voor de helft over de andere deur valt. Zoals op naaststaande foto te zien is is deze doos aan de onderzijde open. Achter deze door worden zowel op de linker als rechter deur een stalen lip gelast. In deze lippen zit een gat waardoor via de onderzijde van de slotkap een beugelslot door de gaten van deze lippen kan worden gehaalt. Hierdoor zit het slot veilig achter de kap en is zodoende niet met breekijzer of betonschaar te forceren. De slotkap biedt wel genoeg ruimte om via de onderzijde het slot met een sleutel te kunnen openen.


In de meeste gevallen is deze extra beveiligings voorziening afdoende om een inbraak en ontvreemding van uw waardevolle spullen te voorkomen. Mocht u toch nog extra beveiligings voorzieningen wensen, dan kunnen wij Squire bloksloten of spanjolet sluitingen leveren al dan niet in combinatie met de slotkap. Hierdoor wordt het echt onmogelijk gemaakt een inbraak te plegen zonder het forceren van de gehele toegang.

Mocht u intresse hebben voor extra beveiligingsvoorzieningen, maak dat dan kenbaar bij ZHV en wij zullen u uitgebreid vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe onmogelijk wij het kunnen maken voor inbrekers.

Squire slot.

Espanjolet sluiting.