Optie Schakelunits:

Met name door een toegenomen vraag van tijdelijke huisvesting door gezinnen met kinderen heeft er toe geleid dat wij thans beschikken over diverse schakelbare units van 6x3m. Deze doelgroep prefereert minimaal twee slaapkamers en één woonverblijf, onze standaard eenheden van 8 en 10m voorzien van keuken, douche en toilet en twee vertrekken voldoen niet aan dit criteria. De eenvoudigste oplossing is dan twee separate units naast elkaar te plaatsen maar met name voor gezinnen met kleinere kinderen is dit geen ideale oplossing die wensen een aaneengesloten ruimte zodat zij in de nabijheid van hun kinderen zijn.

Om op een relatief eenvoudige en financïeel aantrekkelijke manier aan deze vraag te voldoen hebben wij units van 6x3m gemaakt met een opening in de wand. Deze opening is aan te sluiten op elke andere unit uit ons verhuur assortiment (6, 8 en 10m units). Deze units zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar zodat naar gelang een haakse opstelling of een evenwijdige opstelling toe te passen is. Na aanvoer, plaatsen en stellen van de units is de water- en winddichte aansluiting tussen de eenheden in circa 4 manuur te realiseren.

foto: Voorbeeld schakelunit 6x3 met standaard unit 8x3 type 8954

Hierboven staan slechts een enkele voorbeelden van wat mogelijk een oplossing kan zijn. Door een diversiteit aan units valt er eindeloos te combineren wat tot honderden verschillende combinaties kan leiden.

Mocht u geïntereseerd zijn geraakt voor een dergelijke combinatie, verzoeken wij u tijdig uw wensen bij ons kenbaar te maken. Daar wij afhankelijk zijn van onze voorraad op dat moment, zullen wij altijd proberen aan uw wensen te voldoen.