Portfolio

tijdelijk woonunits

Bedrijfshuisvesting

Wij bieden u extra kantoorruimte bij ruimtegebrek, nieuw- of verbouw of om u letterlijk uit de brand te helpen.
woonunits

Huisvesting werknemers

Voor uw tijdelijke krachten bieden wij complete en comfortabele woonunits, snel te leveren en in gebruik te nemen, veelal toegepast in tuinbouw, bouw en industrie.
gehuurde unit op bouw

Particuliere huisvesting

Particulieren met nieuwbouwplannen en een reeds verkochte woning bieden wij snel een efficiënte woonoplossing door middel van één of meerdere woonunits voor huisvesting bij uw bouw.
gehuurde unit op bouw

Bouwplaats accommodaties

Hiervoor leveren wij onder andere: directie verblijf, uitvoerderskeet, bouwmaterialen container, sanitairunits, schaftwagens en schaftketen.
gehuurde unit op boerderij

Noodhuisvesting

Heeft uw woning onverwacht door storm of brand schade opgelopen en zoekt u een tijdelijke woning dan kan ZHV hierin wat voor u betekenen met een ruim assortiment woonunits.
sanitair units op camping

Sanitaire voorzieningen

Toiletunits en Doucheunits of cominaties daarvan voor bouw, sport, evenementen, campings of particuliere badkamer renovatie.
gehuurde unit bij verbouwing

Detailhandel

Wij bieden ruimte voor een onderkomen van een tijdelijke winkel en mogelijkheden om extra magazijnruimte te creëren.
gehuurde unit bij school

Onderwijs en opvang

Tijdelijke scholen, kinderdagverblijven en dagopvang ouderen en gehandicapten zijn marktsegmenten waarin wij actief zijn.
zhv verhuur bij golfbaan

Sport activiteiten

In de categorie sport bieden wij voor evenementen en tournooien diverse kleedruimten, kantines, kassa's, clubgebouwen, EHBO-posten en sanitair voorzieningen.
podium

Evenementen

Voor diverse evenementen kunnen wij leveren: kassaunits, sanitairunits, ehbo-units, kleedruimten en artiestenverblijven.
poort zhv verhuur

Opslagruimte

Met een groot assortiment aan 10ft, 20ft en 40ft opslagcontainers kunnen wij voor iedere toepassing opslagruimte creëren. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de containers op te slaan op ons eigen buitenterrein.
zhv

Verkoop

Gebruikte eenheden uit ons verhuurassortiment bieden we regelmatig te koop aan. Nieuwe eenheden kunnen op maat en naar wens voor u vervaardigd worden. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

ZHV Verhuur voor verhuur van: