Uw partner in verhuur van verplaatsbare voorzieningen

Wanneer u op zoek bent naar verplaatsbare units in de breedste zin van het woord bent u bij ZHV Verhuur aan het juiste adres. Van woonunits tot opslagcontainers en schaftruimten, u vindt ze bij ons.

Meer lezen

Uw leverancier, al 30 jaar!

ZHV Verhuur bestaat al ruim 30 jaar en is een familiebedrijf dat sinds 1999 gevestigd is in Cuijk.
Hier beschikt ZHV Verhuur over een modern bedrijfspand van 1.200m2 met een werkplaats voor materieelonderhoud en voor nieuwbouw van units. Naast dit pand is er ook een verhard buitenterrein van 13.000m2 voor opslag. Momenteel zijn er bij ZHV Verhuur ruim 300 (!) units en containers te huur.

Bouw en onderhoud

Alle units zijn zelf ontworpen en gebouwd in de werkplaats in Cuijk. Met jarenlange ervaring bouwen wij duurzame, veilige en praktische woonunits die voldoen aan alle kwaliteitseisen en die tevens voorzien zijn van alle gemakken.

Transport

Wij beschikken over eigen transportmiddelen om units en containers te vervoeren. Alle units en de meeste containers zijn standaard voorzien van een multi-liftslede zodat ze op locatie snel geladen en gelost kunnen worden, zonder dat een kraan of heftruck nodig is.

Sinds 1990

ZHV Verhuur heeft over de afgelopen drie decennia een onmiskenbare positie in de particuliere en zakelijke markt verworven op gebied van de verhuur van semipermanente woon- en kantoorruimten. Hoe? Deze erkenning hebben wij te danken aan een goede bedrijfsfilosofie en elke dag opnieuw een grote inzet vanuit ons personeel om klanten zo snel mogelijk te helpen.

Huur een semipermanente unit bij ZHV Verhuur

Naar welk soort unit u ook op zoek bent; u bent aan het juiste adres bij ZHV Verhuur. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de vervaardiging, het transport en het plaatsen van semipermanente units en containers. Of u nu een woonunit, kantoorunit, sanitair unit, schaftruimte of opslagcontainer wilt inhuren: u hoeft niet verder te zoeken want wij kunnen het voor u regelen. Bekijk al onze modellen, of neem contact op. We beantwoorden graag al uw vragen.

Direct een offerte aanvragen

Wilt u een semipermanente unit of container inhuren? Zoek niet verder! Door heel Nederland kunnen wij u voorzien van een unit of container naar wens. Dankzij onze decennia aan ervaring zijn wij dé partij om in te schakelen.

  • EIGEN TRANSPORT
  • MAAR DAN 30 JAAR ERVARING
  • LEVERING DOOR HEEL NEDERLAND, BELGIË EN DUITSLAND
Offerte aanvragen Binnen 2 werkdagen reactie